LITE SNACK
OCH
MYCKET VERKSTAD

Flexibilitet
Engagemang
Kompetens

LITE SNACK
OCH
MYCKET VERKSTAD

Flexibilitet
Engagemang
Kompetens

LITE SNACK
OCH
MYCKET VERKSTAD

Flexibilitet
Engagemang
Kompetens

VÄLKOMMEN TILL SKEPPSBRONS!

Din kompletta lastbils- och bussverkstad i Göteborg

Vi är stolta att kunna visa upp en modern och miljösäker verkstad.

Vi finns på Arendalsvägen 23 i Göteborg

Skeppsbrons har funnits sedan 1984 med säte i Jönköping. Vi är en fristående verkstad för tunga fordon som sysselsätter 12 medarbetare med en bred kompetens inom branschen och följer den tekniska utvecklingen löpande. Vi avsätter resurser för kompetensutveckling inom alla våra verksamhetsområden för att kunna vara en komplett serviceanläggning för tunga fordon.

Skeppsbrons är auktoriserade  för MAN, DAF och Mercedes Benz Lastbilar och Transportbilari vår region, vi arbetar naturligtvis med all övriga märken på marknaden som Volvo, Scania, Iveco, Neoplan, Setra m.fl.

Vi är SWEDAC ackrediterade för att ”släcka tvåor”, kontrollera AC och digitala/analoga färdskrivare. Vi är även anslutna till Motorbranschens Riksförbund MRF samt ISO-certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Visste du att vi också säljer bussar?

Kontakta oss på Skeppsbrons Buss AB!

LASTBILAR

Skeppsbron är en komplett verkstad för alla typer av lastbilar och påbyggnationer, Vi utför service, reparationer och renoveringar oavsett märke.

BUSSAR

Tack vare våra hängivna specialister och vår kompletta verkstad, har vi kapacitet och kompetens att utföra Service, Reparationer, Krockskador och renoveringar på alla busstyper. Vi säljer också bussar via systerbolaget Skeppsbrons Buss.

AIR CONDITION

Vi är ackrediterade för att utföra årliga kontroller på AC-anlägg-ningar, och vi utför alla förekommande servicearbeten och reparationer på alla typer av mobila kylanläggningar.

SKADEVERKSTAD

Vår skadeverkstad reparerar skador på ditt fordon. Vi lagar plåt och plast och utför lackeringsarbeten på fordon och på lösa delar.

RESERVDELAR

Vi lagerför reservdelar till lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer. Tillgänglighet på delar är en förutsättning för att ditt besök hos oss ska bli så kort som möjligt.

VÅRA VARUMÄRKEN

BOKA DIN SERVICE HOS SKEPPSBRONS

Välkommen att kontakta oss för att boka tid på 031-54 00 70

Jourtelefon: 072-21 27 8 80