Hem/Nya MAN TGE transportfordon hos Skeppsbrons

22 september, 2017

Nya MAN TGE transportfordon hos Skeppsbrons

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”] [av_video src=’https://www.facebook.com/skeppsbrons/videos/1808406419451126/’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′] [/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Nya MAN TGE transportfordon hos Skeppsbrons

Säljstart under våren 2018! Vi kan erbjuda er en verkstad som är proffs på yrkesfordon samt att vi även förstår vikten av att bilen inte kan stå still. Vi kommer även ha rätt utrustning för att serva din Transporter och Crafter och sedan tidigare även Iveco Daily som vi kommer fortsätta sammarbeta med.

Helt nya MAN TGE kommer till Sverige under första kvartalet. Och det verkar som om man kommer att satsa på hela modellprogrammet. Alltså fram- bak eller fyrhjulsdrift.

MAN:s lätta transportbilar har funnits här tidigare. Men det var längesedan. När VW Crafters föregångare hette LT, samproducerade VW med lastbilstillverkaren MAN. Nu är man tillbaka med en i VW:s nya fabrik i Polen samproducerad systerbil till Crafter.

MAN TGE tillverkas liksom Crafter i fyra versioner i två axelavstånd, tre längder och i tre höjder. Totalvikterna spänner från 3,0 ton upp till 5,5 ton. Skåpvolymer upp till 18,3 kubikmeter. längderna är från 598,6 cm upp till 739,1 cm för skåpversionen. Dessutom med fram-, bak- eller fyrhjulsdrift av Haldex-typ. Sexväxlad manuell låda eller åttastegad automatlåda för de framoch fyrhjulsdrivna. På sikt även en åttastegad automat för den bakhjulsdrivna med längsmonterad motor. MAN TGE får ett brett utbud av assistans- och säkerhetssystem.

Den framhjulsdrivna versionen kommer även att få en totalvikt av 4,0 ton och de bakhjulsdrivna 5,5 ton. Motorn är en nyutvecklad 2,0-liters TDI-motor i fyra effektuttag. Effekterna är 75 kW/102 hk, 90  kW/122  hk och 103 kW/140 hk i turboversionen och med 130 kW/177 hk i biturboversion.[/av_textblock] [av_image src=’https://skeppsbrons.se/wp-content/uploads/2013/04/man_van_range_SE_width_1200_height_640.png’ attachment=’7864′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]