Lediga jobb hos Skeppsbrons

På Skeppsbrons lastbils- och bussverkstad har vi många duktiga medarbetare inom våra olika verksamhetsgrenar. Vi tror på att utvecklas tillsammans med våra kunder och det har tagit oss långt. Ibland behöver vi bli fler, så hör av dig till oss om du letar efter nya utmaningar!

Vi söker dig som har ett stort intresse för utveckling, som drivs av utmaningar och vill göra ett bra jobb. Med din erfarenhet och ditt engagemang vill du öka dina kunskaper inom ditt kompetensområde.

GÖTEBORG: Skadereparatör

Vi söker en skadereparatör

Som skadereparatör hos oss arbetar du i ett team med skadebesiktare och supportfunktion. Arbetet innebär riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning, plastreparationer och vindrutebyten. På ett professionellt sätt erbjuder du våra kunder den bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömningar och rådgivning. I tjänsten samverkar du med servicerådgivare och reservdelsavdelning och har en kontinuerlig kontakt med kund och försäkringsbolag.

Du kommer att arbeta självständigt men även ofta i team. Vi söker dig som är utbildad bilskadereparatör med flera års vana från yrket. Vana från arbete med riktbänk är meriterande och vi ser gärna att du har arbetat med CABAS tidigare. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och tar ett stort eget ansvar. Din ambition är att skapa goda resultat och kundtillfredsställelse och att vara en lagspelare som tillför i gemenskapen.

Skicka din ansökan och CV till e-post: bengt.hestner@skeppsbrons.se.

JÖNKÖPING: Lastbilsmekaniker

Vi söker lastbilsmekaniker

Vi söker en erfaren lastbilsmekaniker till vår verkstad i Jönköping. Vi ser gärna att du har utbildning inom tung fordonsteknik eller motsvarande erfarenheter. Datorvana och datorkunskap är en förutsättning då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Du bör ha arbetat som mekaniker under några år samt om du har C, D eller E-körkort ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav. Tjänsten är på heltid och arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar kan ingå.

Skicka din ansökan och CV till Bengt Hestner bengt.hestner@skeppsbrons.se