Jönköpings Transportkyla medarbetare

Jönköpings Transportkyla

Jönköpings Transportkyla utför service och reparationer av transportkyla och vill vara det naturliga valet för dig som behöver hjälp med din transportkyla. Därför erbjuder våra erfarna och duktiga medarbetare.

Service och reparationer av transportkyla

För att kunna leverera högkvalitativ service och reparation har vi valt att samarbeta med ledande tillverkare av transportkyla. Det innebär att vi är auktoriserade för Thermo King, Carrier och Mitsubishi. Oavsett om du har ett lätt eller tungt fordon eller andra enheter som har kyla så kan vi vara en hjälpande hand. Jönköpings Transportkyla innehar företagscertifikat för att hantera fluorerade växthusgaser.

Eftersom kylkedjan aldrig får brytas erbjuder vi på Jönköpings Transportkyla jourverksamhet dygnet runt.

Transportkyla /
Air Condition

Service och reparationer av transportkyla

Jönköpings Transportkyla vill vara det naturliga valet för dig som behöver hjälp med din transportkyla. Därför erbjuder våra erfarna och duktiga medarbetare service och reparationer av transportkyla för både tunga och lätta fordon och andra enheter som har kyla. Vi har valt att samarbeta med de ledande tillverkarna av transportkyla, vilket innebär att vi är auktoriserade för Thermo King, Carrier samt Mitsubishi.

Jönköpings Transportkyla innehar företagscertfikat för att hantera fluorerade växthusgaser.

Eftersom kylkedjan aldrig får brytas är det viktigt med jourverksamhet vilket vi på Jönköpings Transportkyla erbjuder dygnet runt.

Jönköpings Transportkyla
Incert EU 2015/2067
Thermo King Logga
Carrier logga
Mitsubishi Logga

Kyla

Jonas Eklund
Jonas Eklund
Ansvarig Kyla
Tel. 036-71 22 20
E-post
Johan Tjärnén
Johan Tjärnén
Kyla
Tel. 036-331 15 33
Fredrik Löfgren
Fredrik Löfgren
Kyla
Alf Eklöf
Alf Eklöf
Kyla
Tel. 036-331 15 30