Reparatör vid buss

Bussverkstad och busservice

Är din buss i behov av reparation, service eller montering? I Jönköping hittar du vår moderna och kompletta bussverkstad. Vårt team av specialister finns till hands oavsett vilken hjälp du behöver för din buss – reservdelar, felsökning eller reparation till exempel. Tack vare våra erfarna verkstadstekniker i vår bussverkstad har vi både kapacitet och kompetens för att utföra busservice, reparationer och renoveringar samt åtgärda krockskador på alla busstyper. 

Bussverkstad med kunden i fokus

Vi kan hjälpa dig med vilken typ av buss det än gäller. Mindre bussar för turisttrafik eller större bussar för linjetrafik – vi kan alla typer av bussar! Har du flera bussar som är i behov av tillsyn? På Skeppbrons kan vi erbjuda besök hos din depå för enklare reparationer eller årlig AC/värmeservice. 

  • Busservice – I vår bussverkstad gör vi en fullskalig busservice för att din buss ska vara säker i trafiken.
  • Reparationer och krockskador – Har olyckan varit framme eller har något annat gått sönder så finns vi på Skeppsbrons där för din buss. Våra experter lagar och reparerar din buss på bästa möjliga sätt. 
  • Renoveringar – Är du ute efter att renovera din buss? Hör av dig så fixar vi det i vår bussverkstad i Jönköping. 

Varmt välkommen att kontakta oss om du har fler frågor eller funderinga eller om du helt enkelt behöver boka tid för din buss!

Bussverkstad

Oscar Darelid
Oscar Darelid
Verkstad / Buss
Tel. 036-36 90 32
E-post